Over ons

De passie voor motorfietsen heb ik vanaf jongs af aan meegekregen. Na alle motorfiets opleidingen (Tweede motorfiets technicus, Eerste motorfiets technicus en Technisch specialist) te hebben afgerond, heb ik de stap gemaakt om mijn eigen werkplaats te beginnen. 

De Vries Motoren is een motorzaak waar iedereen welkom is, de tijd genomen wordt voor de klant, er naar een passende oplossing wordt gezocht en service altijd bovenaan staat. 

Wij werken met een methode waarbij in de meeste gevallen uw motorfiets maar 1 dag bij ons in de werkplaats staat. Wilt u bijvoorbeeld een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt? Dan vragen wij u eerst langs te rijden met de motorfiets. Wij lopen uw motorfiets dan na op alle slijtage delen, en bespreken ter plekke eventuele gebreken met u. Als u voor de werkzaamheden akkoord geeft, wordt er een afspraak gemaakt voor het uitvoeren van de akkoord gegeven werkzaamheden.

Deze methode geeft u helderheid in de staat van uw motorfiets en uw motorfiets staat in de meeste gevallen maar 1 dag bij ons. 

Een win – win situatie! 

Qatar 2020 - Moto2 RW Racing GP